ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται πανελλαδικά με τις εξής εταιρίες ταχυμεταφορών: Γενική τχυδρομική και ACS. Αν η παραγγελία σας περαστεί πριν τις 12 μ.μ., θα παρασκευαστεί την επόμενη εργάσιμη, με την επιφύλαξη το προϊόν που παραγγείλατε να είναι διαθέσιμο στο απόθεμα.
Οι παραδόσεις των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Τα έξοδα αποστολής του motokouskouris.gr διαμορφώνονται ως εξής: Έως 1kg : 3,95€, 1kg. Κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται με 1€. Χρέωση αντικαταβολής: 2,00€

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο Site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Το motokouskouris.gr δε θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 5 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου 210.9572222 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ([email protected]) αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει το motokouskouris.gr από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
(υπολογίζετε ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι παραγγελίας και λαμβάνονται υπόψη μόνο οι εργάσιμες ημέρες).

Χερσαίοι προορισμοί: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Νησιωτικοί προορισμοί: 2-3 ημέρες
Δυσπρόσιτες περιοχές: 1-3 ημέρες