Τρόποι πληρωμής

Η εταιρεία Motokouskouris στα πλαίσια της αποτελεσματικής εξυπηρέτησής των πελατών της εφαρμόζει κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου και πρωτόκολλα ασφαλείας στο στάδιο πληρωμής της χρηματικής σας συναλλαγής και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου πληρωμής .Σε αυτό το πλαίσιο σας διασφαλίζει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους :

  • Χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις κάρτες Visa, MasterCard, Maestro .Η συναλλαγή πραγματοποιείται με ανακατεύθυνση σε ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS της Τράπεζας Πειραιώς . Το πρωτόκολλο για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit χρησιμοποιείται καθ’όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών .

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εξόφληστε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση .Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι :

Να επιλέξετε μέθοδο πληρωμής: Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό .

Δικαιούχος Λογαριασμών : Κούσκουρης Χαρίλαος

  • Με χρήση λογαριασμού PayPal  

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Paypal για να εξοφλήσετε την παραγγελία σας .Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας ανακατευθύνεστε στο ασφαλές σύστημα συναλλαγών του οργανισμού PayPal και κάνετε την μεταφορά σας πλήρως αυτοματοποιημένα και εντός λίγων λεπτών χωρίς άλλα έξοδα συναλλαγής .

  • Με αντικαταβολή

Η εταιρεία μας παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραγγείλουν τα προϊόντα που επιθυμούν και να τα εξοφλήσουν με μετρητά τη στιγμή που θα τα παραλάβουν .

  • Με παραλαβή απο το κατάστημα μας 

Ολοκληρώνεται την παραγγελία σας χωρίς επιπλέον έξοδα .Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο 210 9572222 την ώρα που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας .